Take your time.

Kuidas valida pulmavideo tegijat? Esiteks peab endale selgeks tegema-kas tahaks rohkem dokumentalistika stiilis videograafi või hoopis videograaf, kes loob filmiliku sisu. Igaljuhul on pulmavideo ikkagi ehe lihtsalt üks on võibolla visuaalselt ilusam teine , aga samas nii tõetruu kui ükskõik mis:) Mille peale inimesed pulmavideograafi palgates eriti ei mõtle on ka see-et see isik on ju teiega terve tähtsa päeva-et kui juhtumisi ei ole sobiv inimene sulle, siis võib tõesti see väikse tunde jätta ka pulmapäeva-seega misk mitte ennem kokku saada ning tutvuda:)

videographer with good energy and a sense of calm will be welcome on what can be a long, emotional day.

— Said one happily married person :)

Breathe the air and love.

…..mis siis veel -võiks läbimõelda? Muusika-kas tahaksite ise valida või jätate videograafi hooleks. Näiteks vahel kui kindel soov, et teie video oleks just väga omamodoi muusikaga, siis võib seda muusikat tutvustada isegi enne pulmi. Seeläbi oskab videograaf filmida ka pulmapäeva see muusika kuskil mõtteis kaasas:) Ehk kas maalilised pikad kaadrid või hoopis hoogsad kiired . Kas tahate rääkida videosse midagi võibolla teha hoopis üllatus pulmavideo sisse oma kaaslasele:)

“When you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible.”

– When Harry Met Sally

pulmavideo