Armastan filmida ja pildistada. Eelkõige inimesi, aga ka toredaid detaile, loodust jne.  Hakkasin pildistama kui olin 10 aastane. Terve minu tuba oli fotosi täis. Filmise juurde jõudsin läbi ülikooli-õppisin nimelt Audiovisuaalset Meediat Tallinna Ülikoolis.

Kuidas ma jõudsin pulmavideoni.

See lugu algas minu hea sõbra Helen Randmäega, kes mind endalegi ootamatult  kutsus iseenda pulma filmima-julge tüdrukuna võtsin ka töö vastu:) Lõppkokkuvõttes oli mega lahe kogemus-pulm oli väga äge ning sain imehästi hakkama -nagu olekski seda tööd ennem mitmeid aastaid teinud:) Tulemus oli ka täitsa asjalik algaja kohta-isegi kroonikasse jõudis-et vaata Helen Randmäe Hollywoodiliku pulmavideot:D Ühesõnaga kuulsust kui palju ning nii see edasi läks:)

Mis mulle pulmavideo juures meeldib?

Esiteks see, et ma saan nii palju osa armastusest -alati on mul silm endal märg, sest on nii hea meel nende inimeste üle , kes abielluvad. Siiamaani olen küll sattunud pulma , kus ikka armastust kuhjaga:) Mõned paarid olnud koos isegi 12-16 aastat ja siis on see kohe nii ilus, et ta tahaks lihtsalt kaamera maha visata ja ise koos nendega nutta:)  Siiski  nii hulluks pole läinud ja videod on ilusti linti saanud.